luister live

Zeebaars

11 juni 2020

Chef Sam maakt ook deze week terug een heerlijk gerechtje klaar!

ZEEBAARS Provencaal
Benodigdheden voor 4 personen:

  • 2 Zeebaarsfilets van 400 gr.  
  • 1 rode Ui
  • 1 Courgette
  • 2 grote Tomaten
  • 1 Aubergine
  • 1 Limoen
  • Peterselie 
  • Tijm en Laurier
  • Witte wijn
  • Krielaardappelen 

Werkwijze:

Vet de ovenschaal in met olijfolie.  Ontgraat de visfilets.  Leg de filets in de overnschaal op het vel.  Leg daar rond alle groentjes die je in stukjes hebt gesneden.  Kruid alles af met peper en zout.  Voeg de tijm, peterselie en laurier toe.  Besprenkel de vis met wat limoen.  Je kan ook een beetje witte wijn toevoegen.
Laat alles 20 minuten in de oven gaar worden op 185 graden. 
Je kan dit visgerecht serveren met of zonder Krielaardappelen of rijst.

Smakelijk!

Luister elke vrijdag naar de Zeesterre om 12u.

Herbeluister hier de Zeesterre van deze week!

Continue reading

vorige post

Limoncello


Thumbnail
Volgende Post

Hooverphonic


Thumbnail
Current track

Title

Artist