luister live

MARTIN GARRIX

25 januari 2021

Garrix werd ontdekt door Tiësto, die hij beschreef als inspirerend, nederig en legendarisch. In 2012 won Garrix de SLAM!FM DJ Talent of the Year Award. In 2012 maakte hij ook een remix van ‘Your Body’ van Christina Aguilera, dat als ‘Your Body (Martin Garrix Remix)’ op de luxe versie van het album Lotus van Christina Aguilera staat. In 2013 volgde ‘Torrent’ met Sidney Samson op het label Musical Freedom.  Garrix won aan naam en faam door zijn eigen solo-uitgave ‘Animals’. Het nummer verscheen op 19 juni 2013 bij Spinnin’ Records en werd een hit in een groot aantal landen.

Vrijwel elk jaar wordt op het Amsterdam Music Festival tijdens Amsterdam Dance Event de prijs voor de populairste dj van het jaar uitgereikt door het Britse tijdschrift DJ Magazine. In 2016 was Garrix de jongste dj ooit die deze prijs in ontvangst mocht nemen. In 2017 en 2018 wist hij de nummer 1 positie te behouden. In 2018 was het voor de 13e keer dat een Nederlander deze prijs won.

Playlist zondag 31 januari 2021 – 00u

MTBRD – Do The Thing

Whethan ft. Oliver Tree – Freefall (Tchami  Remix)

Body Ocean – Once The Music

Disciples & Dennis Ferrer ft. James Yuill – Whisper

Chew Fu ft. Evitan – Greasy, Like Corn On The Cob, Mad Butter And Onion Rings

Felix Da Housecat X Chris Trucher – All I Do

NUZB – Nighttime

Wh0 ft. Zhana – Free

Chris Lorenzo & DJ Zinc – Full Of Love [BINGO BASS] 

B-15 Project & Ekko City ft. Crissy D & Lady G – Girls Like Us (D.O.D  Remix)

Conor Ross – Lift

Vintage Culture & Fancy Inc ft. The Beach – Cali Dreams

Cat Dealers ft. Havenn – Scars

Pontifexx – Profondo

Psycho Boys Club – Could Be Something

Loopers – Greed

Matt Nash ft. Lucas Marx – Midnight


Continue reading

Current track

Title

Artist