luister live

AFROJACK

20 februari 2023

AFROJACK – iedere zaterdag vanaf middernacht!

In 2008 behaalde hij zijn eerste Top 40-hit: Drop Down, een samenwerking met The Partysquad. Begin augustus 2010 bracht hij de single Take over control uit, een samenwerking met de Nederlandse zangeres Eva Simons. Take over control bereikte in december 2010 ook de Britse Top 40.

In 2011 bracht hij een collaboratiesingle uit met Pitbull, Ne-Yo en Nayer, genaamd Give me everything. Naast een nummer 1-notering in Nederland bereikte de single in meerdere landen, waaronder de Verenigde Staten, de Top 10. Afrojack werkt daarnaast regelmatig samen met de Franse dj David Guetta. In 2011 wonnen ze een Grammy Award voor hun remix van het nummer Revolver van Madonna.Vanaf 29 oktober 2011 heeft Afrojack zijn eigen radioprogramma, Jacked. Dit programma wordt iedere zaterdag uitgezonden. In 2012 won Afrojack een EBBA-award. In datzelfde jaar won hij ook de Zilveren Harp. In 2016 besloot Afrojack een nieuwe koers te gaan varen en met zijn label Wall Recordings nieuw talent te lanceren. Eerste artiest is Fais, samen maakten ze de track Hey.

Afrojack was tijdens de finale van het eurovisiesongfestival 2021 onderdeel van de intervalact. Hij deed dit samen met Glennis Grace en Wulf


Continue reading

Current track

Title

Artist