luister live

Dj FRANCIS

10 maart 2023

DJ4u Francis Hoste – elke zaterdag vanaf 21u!

Als 16-jarige wordt hij op sleeptouw genomen door een gerenommeerde Brugse ‘Discobar’ in een tijdperk waar ‘de Discobar’ nog iets betekende. Hij leert er alle classics kennen en vult dansvloeren van huwelijksfeesten tot grote events.  Tijdens zijn studentenjaren rijpen zijn muziekkennis en stijl in: Pallieter, Kofschip, Vagant, Maegd van Gent, Decadance, ea.
Zijn brede basis en bodemloze interesse in zowat alle dansbare muziekgenres, zorgen ervoor dat hij als zelfstandig DJ kan uitgroeien tot een vaste waarde bij een brede basis aan feestvierders op trouwfeesten, verjaardagsfeestjes en corporate events.  De voorbije 10 jaar kon je hem aan het werk zien op business events van oa. KV Oostende en Club Brugge.  Sinds 2012 verzamelt hij onder het collectief DJ4u gelijkgestemde zielen met een diepgeworteld respect voor het ambacht van DJ.

Het stilvallen van het nacht- en uitgaansleven is periode geworden om te werken aan technische skills, om gekende en nieuwe genres verder te verkennen en vooral zijn passie de wereld in te sturen.  DJ4u Francis heeft een heel toegankelijke stijl met knipogen naar disco, funk en 80’s in combinatie met Soulful House, Tech House en Melodic House. Als het wat steviger mag passeren er ongetwijfeld Retro House Classics uit jaren 90.


Continue reading

vorige post

MARTIN GARRIX


Volgende Post

SEA-K


Thumbnail
Current track

Title

Artist