luister live

KLEINKUSTFESTIVAL 2022

14 oktober 2022

Het bekende Kleinkunstfestival in Oostende is na de zware coronajaren helemaal terug met een nieuwe formule: “Kleinkunst voor een groot publiek”.
Dit jaar brengt de organisatie kleinkunstmuziek dichter bij het publiek en kiest ervoor om het festival op verschillende locaties in de stad Oostende te organiseren. 
De lokale horeca betrekken bij het festival werd zeer goed onthaald door de ondernemers zelf en de Stad Oostende, die dit event mee ondersteund.  
 
Op 21, 22 en 23 oktober zullen diverse artiesten optreden in de Stad Aan Zee op volgende locaties: Wijk Hazegras (tent), Taverne Benny’s, Hotel Upstairs, Filip’s Place, ’t Kroegske, Lafayette, Manuscript, Hotel/brasserie Rubens en Victor’s Boutique Bar. De inkom is gratis.
 
Naast lokale helden heeft de organisatie ook verrassende nationale artiesten kunnen strikken zoals onder andere Roel Van Bambost van de legendarische Miek & Roel, Philippe Robrecht die je kent van het onvergetelijke nummer “Magie” en de legendarische Jo Lemaire.  In bijlage vindt u het volledig programma.
Dit evenement wordt georganiseerd door de wijkwerking Hazegras dankzij de steun van de Stad Oostende en Radiozender BE ONE.
 

Continue reading

Current track

Title

Artist