luister live

METARELAX OSTENDE NIGHT RUN 2024

30 mei 2024

De MetaRelax® Ostend Night Run is een sportieve belevingsloop met een afwisselend en bijzonder parcours van 7, 14 of 21 km (het parcours is 7 km lang en wordt, naargelang de gekozen afstand, 1, 2 of 3 keer gelopen).

Starten doe je bij zonsondergang op de zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers. Elk jaar verrassen we met enkele aanpassingen. Dit jaar loop je onder meer over de strekdam, door het iconische Thermae Palace Hotel, langs de vernieuwde Lijnbaanstraat, door de Sint-Petrus-en -Pauluskerk en door Deweert Sport. Onderweg is er op meerdere plaatsen entertainment voorzien. 

Ter hoogte van de Drie Gapers en KAAP is er tijdens en na de run een bar met DJ voorzien voor zowel de lopers als supporters. 

Ook de allerkleinsten (7-12 jaar) kunnen zich uitleven tijdens de gratis C-Hotels Kids Run van 700 m of 1.000 m. De Kids Run start om 18.30 uur voor de kinderen van 7 t.e.m. 9 jaar die 700 m lopen. Om 19.00 uur starten de kinderen van 10 tot 12 jaar die 1 kilometer lopen. Dit jaar wordt de Kids Run mee georganiseerd door Hermes atletiekclub Oostende vzw en kan die gratis aangeboden worden dankzij de steun van C-Hotels.

Inschrijven kan hier! 


Continue reading

Current track

Title

Artist