luister live

THE MORNING SHOW

1 juni 2024

The Morning Show is een wekelijks radioprogramma op zaterdagmorgen tussen 10-12u.
We blikken terug naar de muziek van de vorige eeuw, Be One Hitwonder, evenementen in de regio, het Kustweerbericht, regionaal nieuws en veel leuke muziek en babbels.
Regelmatig komen gasten langs in deze live-radioshow.
Presentatie: Yves & Geert.

Uitzending 1 juni 2024

Kustweerbericht – Vandaag zwaarbewolkt aan de kust met deze voormiddag regen. In de namiddag krijgen we opklaringen met droog weer.  De maxima ligt rond de 16 graden aan zee. De wind waait krachtig uit het noorden met rukwinden tot 60 km/u.
Vanavond en vannacht blijft het vaak zwaarbewolkt maar droog. De minima liggen rond de 15 graden. De noordelijke wind waait krachtig maar neemt af in de loop van de nacht. Er zijn wel rukwinden mogelijk tot 60 km/u.  De golfhoogte langs de kust schommelt tussen 200 en 240 cm. De temperatuur van het strandwater ligt rond 16 graden.

Uittip – Morgen is er opnieuw  wijkradio – The sound of O.  Deze maal live vanuit de kinderboerderij in de Stuiverstraat in Oostende.  Vanaf 11 uur ben je er welkom.  We ontvangen heel wat gasten voor een toffe babbel . Ook aanstaande zaterdag zijn we live op locatie.  Dan gaan we een eindje verder in de Hendrik Serruyslaan. In de grote post is er dan immer ‘Vuurwerk’.  Een 6 uur durende live-uitzending over het nieuwe seizoen van het CultuurCentrum De Grote Post.  Heel wat gasten zullen er langskomen om te praten over De Grote Post en wat je zoal mag verwachten in het nieuwe cultuurseizoen.  Aanstaande zaterdag vanaf 10 uur ’s morgens, 6 uur lang, radio Vuurwerk.

Uittip – Belle epoque feest – 2 juni – Velodroomstraat Oostende. Morgen is er het 12de Belle-époquefeest in de Hippodroomwijk in Oostende. Naast de rommelmarkt, zijn er ook weer oldtimers te bewonderen en is er ook heel wat animatie en optredens op verschillende locaties in de wijk. Morgen tussen 8u ’s morgens en 6 u ’s avonds kan je terecht in de Velodroomstraat en de zijstraten in Oostende voor dit Belle Epoquefeest.

Top 5 uit de jaren 80-90:

  1. Sam Cooke – Wonderful World
  2. George Michael – A Different Corner
  3. Falco – Rock Me Amadeus
  4. Miami Sound Machine – Bad Boy
  5. Madonna – Live To Tell

Be One hitwonder – Gnarls Barkley – Crazy – Crazy ” is de debuutsingle van het Amerikaanse soulduo Gnarls Barkley Toen het officieel werd uitgebracht in maart 2006, werd het de eerste single die alleen al op het gebied van downloadverkoop bovenaan de Charts stond.  In belgië stond dit nummer ruim een half jaar in de Ultratop met een hoogste notering op nummer 3. Het nummer werd uitgeroepen tot het beste nummer van 2006 door Rolling Stone en won ook verschillende awards.  Veel verder kwam het echter niet dan deze ene dikke hit.


Continue reading

Current track

Title

Artist